Gå direkte til innholdet
Utenriksministeriet

Norsk-finsk handelsforening - Finlands Ambassade, Oslo : Team Finland

FINLANDS AMBASSADE, Oslo

Finlands ambassade
Thomas Heftyes gate 1, Oslo
Tlf. +47-2212 4900
E-mail: sanomat.osl@formin.fi
Norsk | Suomi | Svenska |  |  | Instagram
Normal skriftStørre skrift
 
Nyheter, 24.02.2014
 

NOFIs medlemskveld

Norsk-finsk handelsforening (NOFI) arrangerte medlemskveld i ambassadørens residens i Oslo 13. februar . Arrangementet ble åpnet av foreningens formann John Børge Halvorsen. Handelsforeningen har i mer enn 30 år vært et viktig forum mellom de to landene og arbeider for å fremme norsk-finske forretningsmuligheter.

Henrik Dannström
Henrik Dannström

Finpros konsulent Antti Mäkikyrö presenterte diplomingeniør Henrik Dannström, som nettopp har begynt å arbeide ved eksportsenteret i Oslo. Dannström har bred erfaring fra olje- og gassbransjen og er konsulent i et prosjekt som er finansiert av det finske arbeids- og næringsministeriet, og som konsentrerer seg om sjøfart og offshore-virksomhet. Innkjøpssjef Henrik Stormbom ved Aker Solutions' subsea-teknologiseksjon hadde også en presentasjon.

Både Dannström og Stormbom rettet oppmerksomheten mot dagens situasjon i den norske olje- og gassbransjen og i den maritime industrien. Begge mente at disse bransjene, som lider av kapasitetsproblemer, kan by på gode forretningsmuligheter for kompetente finske bedrifter. Pålitelige og kostnadseffektive finske bedrifter som leverer i tide, er potensielle næringslivspartnere sett fra norske bedrifters synsvinkel. Finpro hjelper finske bedrifter med å kartlegge sine muligheter for næringsvirksomhet, men bedriftene må også være aktive og ha mot til å drive virksomhet på markedet.

Etter presentasjonene sto sosialt samvær og nettverksbygging på programmet.

Skriv ut siden

Dette dokument

Oppdatert 24.02.2014


© Finlands Ambassade, Oslo | Informasjon om nettjenesten | Contact